Navigation
Fotoalbum
Kontakt
Velkommen
Velkommen til Team "H" fotoside

Alt billedmateriale, der ligger på eller er downloadet fra denne hjemmeside, i form af grafik og digitale fotografier er omfattet gældende regler om Copyright (C), og rettighederne tilhører til enhver tid Lars Trygved.

Ved brug i andre offentlige medier, så som: dagspresse, magasiner, publikationer og via internettet, skal fotografens navn (Lars Trygved) anføres billedet

Der er frit og gratis at se, downloade og "bruge" billeder fra denne hjemmeside, det eneste der stilles som betingelse, er at man skal lade sig registrere som "bruger" på denne hjemmeside, og at gældende regler om "ophavsret" i forbindelse med fotografering overholdes.

For at blive registreret som bruger, skal du klikke på "linket" ude i højre side, hvor du så kan ansøge om medlemskab her på hjemmesiden

Med venlig hilsen

Lars Trygved Jensen
Team "H" Fotoside

For at se billedersamlinger fra arrangementer hvor jeg har været fotograf, brug funktionen "Fotoalbum" i menuen.(Registrering på hjemmesiden ikke nødvendig)

For at downloade enkeltbilleder eller hele fotoserier (Selvudpakkende zip/exe fil), brug funktionen "Download Arkiv" (Kun for registreret medlemmer)

Al download og brug af billedmateriale m.v. fra denne hjemmeside sker på brugerens eget ansvar, og ingen personer med tilknytning til denne hjemmeside kan stilles til ansvar !

Alt arbejde i forbindelse med denne hjemmeside og dens indhold bliver udført helt frivilligt og uden nogen form for "honorering", og det forventes at gæster og brugere udviser respekt og taknemmelighed over for dette.

Lid om reglerne (Ophavsret / Copyright)

Lov om ophavsret – Paragraf 1

Paragraf 1 i den gældende danske lov om ophavsret lyder sådan her:

”Den, som frembringer et litterært eller kunstnerisk værk, har ophavsret til værket, hvad enten dette fremtræder som en i skrift eller tale udtrykt skønlitterær eller faglitterær fremstilling, som musikværk eller sceneværk, som filmværk eller fotografisk værk, som værk af billedkunst, bygningskunst eller brugskunst, eller det er kommet til udtryk på anden måde”

Læs den fulde bekendtgørelse af lov om ophavsret her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

Hvem har ophavsretten til billeder?

Konsekvensen af ovenstående paragraf er, at du kun må bruge andres fotografier og billedmateriale efter aftale med den person, som ejer ophavsretten til billederne.

Som udgangspunkt er det altid den person, der trykker på kameraets udløserknap, der har ophavsretten til fotografiet.

Hvis der er tale om en professionel fotograf, som er hyret af en kunde, overdrager fotografen normalt brugsretten til billederne til kunden, når fotografens faktura er betalt.

Med mindre andet specifikt er aftalt, så er det dog fortsat fotografen, som ejer ophavsretten til billederne.

Hvis du selv betaler en fotograf for at løse en fotoopgave, bør du – på skrift og inden I aftaler prisen – præcisere, at du ønsker både brugsret og ophavsret til de billeder, fotografen tager for dig. Altså forudsat, at du ønsker 100% ejerskab over billederne.

Hvis du kun har brugsretten, så risikerer du potentielt at havne i problemer, hvis du ønsker at lade forhandlere eller andre samarbejdspartnere bruge dit billedmateriale. Samtidig har du heller ikke mulighed for at videresælge billederne til anden side. Det har fotografen til gengæld.

Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret medlem her på hjemmesiden ?
Klik her for at ansøge om medlemskab.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 4
Nyeste bruger: Juul
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Copyright © 2017 - 2020(C), Billedrettighederne tilhører til enhver tid Lars Trygved.